Am creat acest seminar special pentru tine,
plecând de la întrebări la care tu cauți răspunsuri:

De ce a dispărut pasiunea din relația mea?

Când am zâmbit ultima oară cu adevărat?

De ce nu mai am încredere în partenerul meu?

Dragă femeie contemporană,

A fi FEMEIE înseamnă: Frumusețe, Eleganță, Blândețe, Unicitate, Empatie, Sensibilitate, Zâmbet și Iubire. A fi Femeie este de fapt, un Dar.

Ești unică și vreau să știi asta! Ești înțeleaptă, creativă , intuitivă și senzuală!

Am creat acest seminar pentru a aprofunda mai mult aceste noțiuni, dar și pentru a învăța cât de important și magic este rolul tău feminin, să scoatem la suprafață Energia feminină, să trezim la viață Femeia sălbatică, adică vocea ta lăuntrică.

AM CREAT ACEST SEMINAR PENTRU A REDESCOPERI

MAGIA ROLULUI TĂU FEMININ

Vom începe dimineața cu o cafea sau un ceai relaxant, ne vom cunoaște și ne vom adapta cu grupul și cu mediul de lucru. Ca să putem lucra bine și intens, vom medita câteva minute, pentru a putea crea starea de liniște și pace interioară, pentru a pune în acțiune energia noastră feminină creatoare.

Pe parcursul seminarului vom lucra pe toate cele trei dimensiuni ale noastre: MINTE,  SUFLET și CORP.

Pentru partea de minte, vom lucra în grup sau individual, dorind ca să conștientizăm unele aspecte ce pot îmbunătăți capacitatea noastră de a fi feminine și în plus de a scoate din subconștient resurse și capacități încă nefolosite la adevăratul lor potențial.

Trecând la capitolul suflet și aici vom avea cadre de lucru, introspecții, meditații, povești pe care să le auzim și care să ne aducă starea de conștientizare și de libertate de care avem nevoie. Meditația, jocul de rol, implicarea activă vor scoate în evidență nevoi ale sufletului care vor să fie văzute și auzite.

Mergem și la a treia dimensiune, corpul, unde vom avea ca invitat un instructor de dans feminin, care ne va învăța să ne eliberăm și să ne simțim Femei, prin toți porii noștri.

Aceasta este o mică parte din descrierea a ceea ce va însemna acest seminar pentru Tine. Cu siguranță nu vor lipsi căldura, empatia, zâmbetul și destinderea, astfel încât vei avea o zi absolut magică.

Draga Ana,

Îți Multumesc pentru oportunitatea de a participa la un astfel de seminar. Ma bucur ca am cunoscut femei minunate și alături de care am reușit sa descopăr feminitatea din mine. Tehnicile puse in practica de tine au făcut ca acea zi sa devină una memorabila in viața mea…in viața mea de FEMEIE…..cu ocazia aceasta am conștientizat cât de complexa poate fi viața de Femeie și cât de frumoasa și de provocatoare….fără ajutorul tău nu as fi reușit sa experimentez meditația, “dansul din buric” 🙂 (in toată profunzimea lui), acceptarea și iertarea de sine. Cursul a reprezentat pentru mine începerea trăirii vietii ca Femeie și nu ca un copil, așa cum ma poziționam înainte de acea sâmbătă minunata de Aprilie. A fost interesant sa descopăr lucruri noi despre mine și despre statutul de Femeie.
Daca ar fi sa numesc un singur lucru care mi-a plăcut cel mai mult la acel seminar as spune ca acela este: Încrederea in mine ca Femeie!

Multumesc! D.

CÂND?

16 IUNIE 2018

UNDE?

Clinica Armoniè str. Theodor Pallady nr.8, Copou, Iași

CÂT DUREAZĂ?

10:00 - 18:00

CÂT COSTĂ?

350 250 LEI / participantă până pe 9 iunie

Ce spun despre mine oamenii cu care am lucrat:

t2
Merită … să afli cu adevărat cine ești
Provin dintr-o familie obișnuită (cea mai mică dintre frați), dar am întâmpinat anumite obstacole, precum dependența (de familie, de frați,...
Georgiana
soră responsabilă
t1
Cea mai bună decizie a fost să intru pe ușa Anei
Cea mai bună decizie a fost să intru pe ușa Anei, să îmi dau voie să primesc ajutorul ei....
Claudia
Director comercial & Femeie puternică
t3
Îți mulțumesc, Ana!
Pe parcursul vieții întâlnim diferiți oameni și tot viața ne arată, la un moment dat, că acei oameni au...
Oana
profesor & mamă dedicată
t4
Acum suntem bine, atat eu cat si baietelul
Cand am venit prima data la dna Ceornea, traversam cea mai grea perioada a vietii mele! Am pasit timida,...
Luiza
mamă și femeie
l1
M-am simțit în siguranță,
O cunosc pe Ana Ceornea de 6 ani. Când am pășit prima dată în cabinetul ei nu bănuiam ce...
Alexandra
Mamă & Femeie încrezătoare
l2
Împreună am făcut lucruri extraordinare
Salut! În primul rand..vreau sa-ti mulțumesc..de fiecare data…spun asta…impreuna am făcut lucruri extraordinare. Am urmat sedinte de psihoterapie, din...
Mihaela
femeie puternică

Câteva beneficii ale participării la seminar

Cultivarea autenticității și unicității tale
Trăirea feminității asumate și conștiente
Cultivarea iubirii față de tine însăți
Cultivarea bucuriei de a fi femeie
Cultivarea stării de liniște interioară
Cultivarea încrederii în tine și în forțele tale

Lucrez în mediul rural, în învățământ și fac navetă în fiecare zi. Deși îmi place să mă îmbrac elegant, să port rochii și fuste, de ceva timp parcă intrasem în pantaloni și nu mai ieșeam…mă neglijam…Mereu eram cu grijile în spate și parcă vedeam doar norii… Îmi era foarte comod în fiecare dimineață să mă îmbrac în obișnuiții blugi și să fug repede după autobuz însă parcă nu mai eram EU…

Seminarul „Ce mai e femeia astăzi?” dar și activitățile care l-au precedat, m-au făcut să mă descopăr pe mine, să aflu cine sunt EU și ce îmi doresc cu adevărat. Am învățat să îmi ascult intuiția feminină și să renunț la compromisuri. Am înțeles că indiferent cât de sclipitori și atrăgători sunt „pantofii roșii din vitrină” în cele din urmă îmi pot produce adevărate răni sufletești… îmi pot schingiui sufletul și mă îndepărtează de mine… Eu cea adevărată.

Am descoperit că ceea ce mă face pe mine fericită și împlinită, în relația de cuplu, nu are același efect și asupra soțului meu. Nevoile mele sunt diferite de ale lui… Încerc să le respect și să le acord mai multă atenție și asta îmi aduce mai multă armonie în relația de cuplu. Mă face să fiu mai deschisă și comunicativă. Soțul meu spune că sunt mai dezinvoltă 🙂 Eu cred că am învățat să îmi dau voie să fiu EU și dau altă culoare relației noastre… una mult mai plăcută. Am ales să trăiesc conștient, să fiu liberă și pozitivă.

Ana-Maria T.

MAGIA ROLULUI TĂU FEMININ

FEMEIA ANULUI 2018: TU!