13 feb.

O relație de cuplu durabilă – cum să o condimentăm ca să reziste

Bărbații și femeile au nevoi emoționale diferite și cel mai sănătos lucru pentru un cuplu este să cunoaștem și totodată să îndeplinim nevoile partenerului nostru de viață, iar la rândul lui, acesta să le cunoască pe ale noastre și să facă și el, același lucru.

Când un cuplu se căsătorește, ei au mari așteptări unul de la celălalt. Sunt dispuși la început să-și cunoască întru-totul partenerul și să-i satisfacă cele mai aprinse nevoi și dorințe.

Există mai multe nevoi emoționale ale femeii și bărbatului, iar acestea sunt: afecțiunea, confortul, devotamentul familial, onestitatea și deschiderea, atracția fizică, admirația, satisfacția sexuală, compania relaxantă, admirația. Dar, ele nu sunt comune ambelor sexe întotdeauna, ci în marea majoritate a cazurilor, acestea sunt împărțite și sunt diferite la femei față de bărbați. Înțelegerea profundă a diferențelor dintre femei și bărbați ajută la eliminarea frustrărilor din cadrul cuplului, dar și a problemelor întâmpinate în relația cu sexul opus.

continuarea … aici

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *